Heb je interesse in het beheren van cruciale software applicaties? Ben je daarnaast ook nog communicatief vaardig richting collega’s en externe leveranciers? Ja? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als ICT & Application Manager ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare technische ICT infrastructuur binnen VBR Turbine Partners. In deze rol ben je het aanspreekpunt richting de externe leveranciers waar een deel van de ICT aan is uitbesteed. Daarnaast manage je de operationele processen en beheer je onze software applicaties AFAS, Data dashboarding (Power BI, Qlik Sense) en ben je verantwoordelijk voor data security volgens ISO-27001.

Jouw focus ligt op:

  • AFAS; is namelijk de backbone van ons bedrijf;
  • ISO-27001;
  • Data Dashboarding (Power BI, Qlik Sense);
  • Onderhoud nauw contact met onze leveranciers om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen;
  • Optimaliseert en introduceert SMART technologies om processen te optimaliseren en om te innoveren.

Indien benodigde kennis niet aanwezig is bereidheid om de kennis tot zich te nemen.

Wie ben jij?

Met jouw passie voor ICT en jouw hands-on en servicegerichte instelling zorg je ervoor dat de kritische bedrijfsapplicaties up-to-date blijven en dat deze voortdurend worden aangepast aan de veranderende bedrijfsactiviteiten waarbij de betrouwbaarheid geborgd is.

Met jouw kennis op het gebied van ICT zorg je daarnaast voor de projectmatige introductie van ICT producten en diensten en vervolgens voor het inregelen van het beheer daarvan. Je bent de technische vraagbaak voor collega’s en je stuurt de verschillende leveranciers en service providers aan.

Andere vereisten zijn:

  • HBO werk- en denkniveau in combinatie met 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het beheer van een ERP applicatie;
  • In bezit van projectmanagement vaardigheden;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

VBR Turbine Partners is de onafhankelijke, professionele en betrouwbare partner voor slimme oplossingen, services en onderdelen voor eindgebruikers van gasturbines over de wereld. Gasturbines zullen een belangrijke rol spelen in de energietransitie naar een koolstof neutrale samenleving. Onze bedrijfscultuur is een unieke mix van een informele en vriendelijke sfeer in combinatie met hoge normen van professionaliteit, ethiek en integriteit

Wat bieden wij?

VBR biedt een werkomgeving waar jouw mening telt, je vrijheid krijgt in je werk en er aandacht is voor je professionele ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele sfeer, en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Naast een fijne werkomgeving bieden wij een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.