Heb je de studie logistiek afgerond en lijkt het je leuk om bij een internationale organisatie in de logistiek aan de slag te gaan? Ben je leergierig, flexibel en kun je nauwkeurig werken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Waar kom je te werken?

VBR is een jong, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf, dat goederen en diensten verleend aan bedrijven met gas turbines in de olie & gas sector, de petrochemie en aan energiemaatschappijen. Om deze goederen op een efficiënte manier naar onze internationale klanten te begeleiden, hebben wij behoefte aan een logistiek talent!

We are hiring - Junior logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor alle logistieke voorkomende werkzaamheden in het magazijn. Hierbij zorg je voor een tijdige en correcte afhandeling van de binnenkomende- en uitgaande goederen. Je controleert alle binnenkomende goederen en retouren aan de hand van de bestelling of paklijst, inspecteert de kwaliteit en meldt afwijkingen aan de logistieke voorman. Vervolgens meldt je de goederen voor ontvangst in het computer systeem en sla je de binnengekomen goederen op in de magazijnstelling. Naast de binnenkomende goederen zorg je ervoor dat de uitgaande goederen verzendklaar worden gemaakt. Daarnaast beheer je de voorraad in het magazijn en zorg je dat de administratie op orde is. Kortom, als logistiek medewerker heb je een afwisselende werkdag!

Wie ben jij?

Je bent een flexibele allround magazijnmedewerker die alles wilt begrijpen en inzicht heeft in de processen binnen het magazijn. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren, denkt mee en weet van aanpakken. Daarnaast denk je in oplossingen en mogelijkheden en werk je nauwkeurig. Dat lukt je omdat jij beschikt over:

  • Afgeronde MBO opleiding logistiek of aantoonbaar werk- en denk niveau;
  • Heftruckcertificaat of bereid om deze te halen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse taal) in woord en geschrift.

Wat bieden we je aan?

VBR biedt een werkomgeving waar jouw mening telt, je vrijheid krijgt in je werk en waar aandacht is voor jou professionele ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele sfeer en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Naast het bieden van een fijne werkomgeving bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.