De wereld ontdekken en gelijktijdig met geavanceerde technologie bezig zijn? Ja dat kan! Krijg jij energie van het leveren van echte toegevoegde waarde en heb jij een passie voor sales? Solliciteer dan bij ons naar de functie van International Account Manager.

Wat ga je doen?

Als International Account Manager bouw je langdurige relaties op met onze klanten door vertrouwen te creëren en in te zetten op win-win. Jij weet als geen ander hoe je echt waarde creëert voor onze klanten door onze jarenlange ervaring, onze specialistische kennis en ons aanbod van producten en diensten te combineren tot slimme innovatieve oplossingen. Dit doe je niet alleen maar door nauw samen te werken met o.a. productspecialisten en field service engineers is teamselling succesvol toe te passen. Verder vertaal je markinformatie naar de organisatie, grijp je commerciële kansen aan en bouw je elke dag mee aan een steeds waardevollere dienstverlening.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een enthousiaste technische, pragmatische en ondernemende teamplayer met sterke commerciële vaardigheden. Je bent volhardend, zelfstartend en bereid tot reizen. Door je sterke observatievermogen en creativiteit weet je nieuwe kansen te benutten en waarde te creëren. Het werk van een International Account Manager vereist dat je goed kunt samenwerken en sterke communicatieve en sociale vaardigheden hebt. Misschien wel het belangrijkste is jouw persoonlijkheid en drive om de beste resultaten te behalen en uitdagingen aan te gaan. Andere vereisten zijn:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau;
  • Affiniteit met Gas Turbines;
  • Relevante ervaring in een commerciele rol in de olie, gas of energie industrie is een pluspunt;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

VBR biedt een plezierige werkomgeving waar jouw mening telt, je vrijheid krijgt in je werk en waar aandacht is voor jouw professionele ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele sfeer en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Naast het bieden van een fijne werkomgeving bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.