Ben jij een gedreven Projectleider en weet jij complexe projecten van begin tot eind in goede banen te leiden? Heb jij een passie voor hoogwaardige techniek en ben je commercieel onderlegd? Maak dan de stap naar Project Leader Field Service en stap in de groene wereld van industriële gasturbines.

Wat ga je doen?

Als Project Leader geef je enthousiast leiding aan diverse Field Service projecten. Per project stel je een projectteam met collega’s samen waarmee je het project tot een succes maakt. Je bent verantwoordelijk van aanvraag tot aan facturatie, hierbij krijg je alle vrijheid om dit op jouw manier uit te voeren. Indien nodig bezoek je onze aansprekende internationale klanten en projectlocaties. Als team zorg je ervoor dat de installaties van onze klanten in top conditie blijven.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Aansturen van verschillende projecten en het bijhouden van de projectadministratie en facturatie.
  • Onderhouden van nauwe contacten met vaak internationale klanten.
  • Onze klanten te woord staan bij al hun onderhoudsvragen, soms ook buiten de normale kantooruren.
  • Het vinden van innovatieve manieren om de klantverwachting te overtreffen.

Wat kun je van ons verwachten?

VBR Turbine Partners is een erkend internationaal werkend bedrijf. Wij brengen jou de benodigde kennis bij op het gebied van het type LM Gasturbines. Dit zijn vliegtuigmotoren die geschikt zijn gemaakt voor het gebruik in industriële omgevingen zowel on- als off-shore.

VBR biedt een werkomgeving waar jouw mening telt, waar je vrijheid krijgt in je werk en waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele prettige sfeer en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Daarnaast bieden we een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en elke dag een verzorgde lunch samen met je collega`s.

Wie ben jij?

Collega`s omschrijven jou als een enthousiaste en flexibele teamplayer. Naast je technische vaardigheden, ben je georganiseerd en creatief. Misschien wel het belangrijkste is dat je enthousiast bent om nieuwe dingen te leren en dat je een echte doorzetter bent.

Andere vereisten zijn:

Wat bieden wij?

VBR biedt een werkomgeving waar jouw mening telt, je vrijheid krijgt in je werk en er aandacht is voor je professionele ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele sfeer, en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Naast een fijne werkomgeving bieden wij een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij jouw steentje bijdragen om energievoorziening te waarborgen? Ben jij de spin in het web die graag mee bouwt aan de toekomst?