Wil jij ons helpen om ervoor te zorgen dat data van gasturbines wereldwijd in onze databases komt? Ben jij een ambitieuse Data Engineer met Data Science Skills? En heb jij interesse in de wereldwijde energie-industrie? Dan zoeken wij jou!

Gasturbines worden wereldwijd ingezet voor de voorziening van energieopwekking, procesindustrieën, stadsverwarming en scheepsvaart. Zo leveren gasturbines in een stadsverwarmingsinstallatie warmte en energie voor de regio, en wordt de warmte en energie in de papierfabriek gebruikt voor hun processen.

We spreken hierbij dan ook over grote complexe installaties, van bedrijven met verschillende belangen en hoge druk vanuit business en maatschappij. De installaties bevatten meer dan 300 sensoren die continue data meten. Die grote collectie van data betekent dat er ook meer kansen op de markt liggen om efficienter gebruik te maken van deze data, maar veel bedrijven hebben niet de expertise in huis om dit te verwezelijken. En dat is wat wij bij VBR en DECIDE bieden aan klanten zoals o.a. BP en Spirit Energy.

Wat ga je doen?

Jouw focus ligt op het zelfstandig ontwikkelen en optimaliseren van onze data pipeline. De basis is al gelegd en operationeel, maar zoals je bij een startup kan verwachten moet je bereid zijn om een breed scala aan werkzaamheden te verrichten, waaronder o.a. de bestaande ML modellen en de databases onderhouden en verder optimaliseren.

Wie ben jij?

Je bent iemand die de mouwen opstroopt om hoofdbrekende puzzels op te lossen. Je gaat discussies aan om ‘vastgeroeste’ denkpatronen in onze industrie te doorbreken. Je neemt graag de ‘lead’ om zaken naar jouw hand te zetten.

Verder gaan we er vanuit dat je onderstaande ‘boxen’ aantikt:

Wij zijn DECIDE een Interne start-up van VBR in Elst (Gld). Inmiddels zijn de eerste klanten live op ons platform. Wij zijn klaar om het nu wereldwijd verder uit te rollen en wij kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken.

Maar wat is DECIDE?

DECIDE is een Health/Condition monitoring tool voor Gasturbine-operators met een onlineservice die inzichten en aanbevelingen biedt aan managers van de installatie/plant. Het biedt een dashboard waarmee inzicht wordt gegeven in de technische beschikbaarheid en betrouwbaarheid, aankomende technische storingen en analyse van het operationele rendement van gasturbines. Samen met een gespecialiseerd team werk je continu aan de ontwikkeling en het onderhoud van het DECIDE systeem.

Wat bieden wij?

VBR biedt een werkomgeving waar jouw mening telt, je vrijheid krijgt in je werk en er aandacht is voor je professionele ontwikkeling. Bij VBR maak je deel uit van een professionele organisatie met een informele sfeer, en kom je te werken in een hecht en ambitieus team. Naast een fijne werkomgeving bieden wij een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij jouw steentje bijdragen om energievoorziening te waarborgen? Ben jij de spin in het web die graag mee bouwt aan de toekomst?